Celzouten affirmatie kaartenset

Gepubliceerd op 29 december 2023 om 19:23

De kaartenset Celzouten in beeld is een totaal vernieuwend en verfrissend product.

De kaartenset bevat 3 informatiekaarten en 27 kaarten met beeld en affirmaties; van elk van de 27 celzouten één.

Het biedt een geheel andere ingang om met celzouten te werken; vanuit beelden met affirmaties in plaats van, of in combinatie met het celzout.

Dit geeft een subtielere manier, een extra dimensie aan het werken met celzouten. Een hulpvraag kan zich fysiek uiten, maar is volgens de holistische zienswijze altijd al in een eerder stadium, in een eerdere bewustzijnslaag (emotioneel, mentaal of spiritueel) ontstaan. Daar bevindt zich de feitelijke oorzaak van de hulpvraag. De kaarten zijn een manier om deze diepere lagen van bewustzijn, de feitelijke oorzaak aan te boren. Uitgangspunt daarbij is dat alle vaste vormen, dus ook de beelden uit trillingen bestaan, frequenties, die inwerken op het bewustzijn van de mens.

Om het beeld te ondersteunen en beter te geleiden in het onderbewuste bevat ieder beeld een aantal affirmaties. De affirmaties geven kernachtig de thema’s weer op emotioneel-, mentaal- en/of spiritueel niveau van het desbetreffende celzout.
Uit onderzoek is gebleken dat de kaarten net zo effectief werken als de celzouten. Ook is gebleken dat juist een combinatie van de kaart met inname van het desbetreffende celzout, de diepste doorwerking heeft op alle genoemde bewustzijnslagen. Omdat er een bewuster inzicht ontstaat in de thema’s die gerelateerd zijn aan de hulpvraag, heeft dit een positief effect op de intensiteit van de beleving van het probleem.

 

Cliënt: “Door dagelijks de tabletten te nemen in combi met de focus op de thema’s via de celzout afbeeldingen, versnellen processen zich en voltrekken deze zich met meer bewustzijn”. “Het gebruik van de beelden voelt prettig, is goedkoper dan tabletjes en werkt dieper door op onderbewust niveau. Ook heb je meer keuzemogelijkheden in wat je inzet in de celzout therapie.”

 

Hoe gebruik je de kaartenset Celzouten in beeld©?
Naast toepassing als verdieping op de thema’s van de celzouten zijn er nog een aantal gebruiksmogelijkheden.

Zo kunnen de kaarten intensief gebruikt worden met de meditatie ‘Celzouten in beeld’©, te downloaden via www.infotruecolours.nl/Meditatie_Celzouten_in_beeld.pdf. Natuurlijk kan een enkele kaart ook gebruikt worden om kort op te mediteren. Een andere mooie toepassing is om, met een thema in gedachten, de mooiste -en minst mooie kaart te kiezen. Het mooiste beeld helpt bij het nieuwe, de aanvulling, dat wat je graag wilt ontwikkelen. Het minst mooie beeld geeft de lessen die je nog mag leren en waar je je vaak aan stoort in je omgeving, je blinde vlek.

Je kunt de kaarten ook inzetten als kaartenorakel om inzicht te krijgen in situaties die je bezig houden. En wat dacht je ervan om een kaart onder een kan met water te zetten, om de trillingsfrequentie van de beelden in het water te laden? Een ideale aanvulling op de celzouten! De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos en de mate van intensiviteit waarmee je met de beelden wilt werken ook!

 

Cliënt: “De combinatie van het beeld en de affirmaties maakt me bewuster van thema’s. Daarnaast brengt het kijken naar de beelden een moment van rust, bewustwording en pure aandacht bij mezelf. Terwijl dit bij het innemen van de celzouten veel sneller een moment is van ‘innemen en door’.”

“Ik ben sterk van mening dat de celzouten en de beelden van de celzouten elkaar versterken in het proces. Ik heb het idee dat de beelden van de celzouten met de affirmaties op mentaal -en emotioneel niveau werken, en de celzout tabletten meer op het fysieke niveau”

 

Zelf gebruik ik de kaarten door 30 seconde naar de afbeelding te kijken en dan daarna hardop de affirmaties op te lezen. Dit kan met meerdere kaarten per dag (alle kaarten van je combinatie) of alleen de kaarten die je aandacht trekken. Ik gebruik de kaarten altijd in combinatie met de celzouten zelf omdat dit voor mij beter werkt, ik adviseer dit ook altijd aan mijn cliënten.

Daarnaast is dit ook fijn voor kinderen, net als het kleurboek. Ook laat ik de kinderen zelf kiezen welke afbeelding hun aandacht trekt, kinderen weten onbewust heel goed wat ze nodig hebben. 

 

Het kleurboek Celzouten in beeld©
Het kleurboek Celzouten in beeld© kan gebruikt worden als aanvulling op de kaartenset Celzouten in beeld© door grote én kleine mensen! In dit kleurboek is van ieder celzout een on-ingekleurde tekening om zelf in te kleuren opgenomen als een soort mandala-achtige kleurplaat.

Je kunt het beeld na kleuren met de originele kleuren uit de kaartenset, maar je kunt het beeld ook je eigen kleuren geven. Doe dat wat goed voelt om je op een diepere wijze te verbinden met de kernthema’s vermeld in de kaartenset!

 

De kleurplaten kopieer ik gericht voor de cliënt (dit omdat ik niet zoveel kleurboeken op voorraad heb), ik gebruik ze bij kinderen tijdens een gesprek om er achter te komen wat er allemaal speelt in hun gedachten. Ik laat de kinderen ook zelf kiezen of ze potlood, stift of wasco willen gebruiken bij het in kleuren.

Tijdens het kleuren hoeven ze je niet aan te kijken en krijg je vaak een mooi op en gesprek. Hierna kan ik altijd op een goede manier de celzouten uitvragen met een spierspanningstest of met de biotensor. 

 

 

Meditatie “Celzouten in beeld©”

 

Inleiding

Kies twee beelden uit: Het beeld dat je het mooiste vindt en het beeld dat je het minst mooi vindt. Het beeld dat je het mooiste vindt helpt je met het nieuwe, je aanvulling, dat wat je graag wilt ontwikkelen. Het beeld dat je het minst mooi vindt zijn de lessen die je nog moet leren en waar je je vaak aan stoort in je omgeving. Met deze twee beelden, met op de achterzijde de bijbehorend affirmaties, kun je de onderstaande meditatie doen. Je begint met het beeld dat je het mooiste vindt. Als je de gehele meditatie doorlopen hebt, doe je dezelfde meditatie nog een tweede keer met het beeld dat je het minst mooi vindt.

Praktische uitvoering

  • Duur ca. 15 minuten.
  • Ga rustig zitten op een plek waar je niet gestoord wordt.
  • Zorg dat je voeten plat op de grond staan (geen hakken) en dat je rug recht is. Voel hoe je billen contact maken met de zitting van de stoel.
  • Neem als eerste het beeld dat je het mooiste vindt.
  • Focus met je 3e oog (plek gelegen boven de neuswortel, tussen je wenkbrauwen in) op het midden van het beeld dat je het mooiste, resp. minst mooi vindt.
  • Adem 3x in via de neus en uit via de mond. Bij iedere inademing adem je ahw het beeld in via je 3e oog. Sluit evt. na iedere ademhaling even je ogen voor een betere inwerking.
  • Lees (of laat je voorlezen) de affirmaties behorende bij het beeld (vind je op de achterzijde) en spreek ze een voor een hardop uit. Blijf hierbij op je ademhaling letten; adem tussen iedere affirmatieregel rustig een keer in via de neus en uit via de mond alvorens verder te gaan met de volgende affirmatieregel.
  • Leg vervolgens het beeld onder het midden van je stoel, met de zijde van het beeld naar boven toe.
  • Adem weer 3x in via de neus en uit via de mond. Bij iedere inademing adem je ahw het beeld in via je stuitchakra. Sluit evt. na iedere ademhaling weer even je ogen voor een betere inwerking.
  • Lees (of laat je voorlezen) de affirmaties behorende bij het beeld (vind je op de achterzijde) voor de tweede keer en spreek ze een voor een hardop uit. Blijf hierbij op je ademhaling letten; adem tussen iedere affirmatieregel rustig een keer in via de neus en uit via de mond alvorens verder te gaan met de volgende affirmatieregel.
  • Leg nu het beeld onder je linkervoet, met de zijde van het beeld naar boven toe.
  • Adem weer 3x in via de neus en uit via de mond. Bij iedere inademing adem je ahw het beeld in via je linkervoet. Sluit evt. na iedere ademhaling weer even je ogen voor een betere inwerking.
  • Lees (of laat je voorlezen) de affirmaties behorende bij het beeld (vind je op de achterzijde) voor de derde keer en spreek ze een voor een hardop uit. Blijf hierbij op je ademhaling letten; adem tussen iedere affirmatieregel rustig een keer in via de neus en uit via de mond alvorens verder te gaan met de volgende affirmatieregel.
  • Leg tot slot het beeld onder je rechtervoet, met de zijde van het beeld naar boven toe.
  • Adem weer 3x in via de neus en uit via de mond. Bij iedere inademing adem je ahw het beeld in via je rechtervoet. Sluit evt. na iedere ademhaling weer even je ogen voor een betere inwerking.
  • Lees (of laat je voorlezen) de affirmaties behorende bij het beeld (vind je op de achterzijde) voor de vierde keer en spreek ze een voor een hardop uit. Blijf hierbij op je ademhaling letten; adem tussen iedere affirmatieregel rustig een keer in via de neus en uit via de mond alvorens verder te gaan met de volgende affirmatieregel.
  • Blijf nog even rustig zitten en noteer voor jezelf je ervaringen/ veranderingen.
  • Herhaal de meditatie met het beeld dat je het minst mooi vindt.

 

Je kunt de kaartenset en het kleurboek hier bestellen op de website van Praktijk True Colours, zij is de bedenker van deze kaarten, ook de tekst van deze blog komt van haar website, alle credits voor haar dus. Maar ik ervaar zelf de positieve kanten van deze kaarten dat ik hoop met dit blog meer mensen in contact komen met niet alleen de celzouten maar ook met deze fantastische kaartenset

 

De meeste Informatie komt van https://www.infotruecolours.nl/celzouten/overzicht-van-celzouten-in-beeld/

Daarnaast heb ik mijn eigen ervaringen erbij ook bij vermeld.

 

Ik heb contact gehad met Julianne over het maken van deze blog en ik heb haar toestemming, ik verwijs jullie door naar haar website mocht je ook deze kaartenset willen bestellen https://www.infotruecolours.nl

Ze gaf aan in de mail dat de planning is dat het komende jaar een nieuwe set gedrukt gaat worden, waarin ook de celzouten 28 t/m 33 en de mengsels opgenomen worden. De symbolen daarvoor zitten in de pijplijn, maar het duurt nog wel ff vooraf die allemaal getekend en geactiveerd zijn.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.